Výrobní místa

Byšice, Česká republika

Ve výrobní jednotce v Byšicích se vyrábí polévky, bujóny, omáčky, rýže a další potravinářské produkty pod názvem Vitana – jedna z nejsilnějších značek v ČR.
Ve stejné výrobně v Byšicích vznikla nová jednotka hydrolýzy a sekce vakuového sušení (pro Vitana Food Ingredients), které jsou obě v provozu od začátku roku 2004 – zde se vyrábí hydrolyzované rostlinné proteiny (HVP) a hovězí práškové extrakty.

Jedná se o zásadní investici (€ 10 mil) díky které se VFI stalo klíčovým Evropským výrobcem HVP a práškových hovězích extraktů.

Volná kapacita (3 směny) v nové výrobní jednotce v Byšicích:
Tekuté HVP produkty: 15 000 tun
Pastovité HVP produkty: 5 000 tun
Práškové HVP produkty (vakuově sušené): 3 000 tun
Práškové hovězí extrakty: 2 000 tun

Výrobní jednotka je konstruována tak, aby mohla kdykoliv podstatně rozšířit kapacity produkce.

Varnsdorf, Česká republika

Varnsdorf_BUJON_CZ_wVýrobní jednotka ve Varnsdorfu, Česká republika, byla zakoupena v roce 2007 od společnosti Emarko a.s., (provozy ve Varnsdorfu byly integrovány do organizace divize Vitana). Ve výrobně ve Varnsdorfu vyrábí Vitana Food Ingredients koření, kořenící směsi a sypké marinády.

Celková roční výrobní kapacita: 15-20 000 tun přičemž pouze část výrobní kapacity je využívána pro účely výroby produktů VFI (veškerá produkce VFI je exportována)
Počet zaměstnanců: 150
Naše certifikace zboží i služeb Vám rádi poskytneme na vyžádání.